Aromat słodkich czerwonych owoców, takich jak maliny i granat. Na podniebieniu przyjemna, świeża, owocowa cava z delikatnymi bąbelkami. Z biegiem czasu, kiedy naturalne bąbelki miękną smak nabiera głębi, która jest odbiciem dojrzewania.
40% Grenache, 30% Trepat, 30% Monastrell
Katalonia
Raventos
Cava Rose Portium ma barwę bladej wiśni. Wytwarzana jest metodą naturalną czyli „szampańską”. Dojrzewa co najmniej 9 miesięcy, co daje jej strukturę. Jest doskonałą propozycją na aperitif lub z rybami, sushi, daniami z kurczaka.
Ze względu na charakter informacji zawartych na stronie przeznaczona jest ona dla osób pełnoletnich.
Tak NieTen serwis na Twoim komputerze małe pliki (ang. cookies) z informacjami niezbędnymi do poprawnego działania. Jeśli ustawienia Twojej przeglądarki internetowej pozwalają na zapisywanie ciasteczek, wyrażasz zgodę na powyższe.