Na strukturę Riesling Walsheimer z regionu Silberberg ogromny wpływ ma ziemia bogata w glinę i pokłady wapienne. Ta wyjątkowa mineralna dawka w winie zapewnia przyjemną kwasowość połączoną z intensywną soczystością aromatów brzoskwini, cytryny, jabłka i marakuji. Leciutko wyczuwalne nuty „naftowe” i nieskończony potencjał owocowy to Riesling w najlepszym wydaniu.
Riesling
Palatynat
Karl Pfaffmann
Riesling Walsheimer z regionu Silberberg jest doskonałym przykładem bogatego, pełnego i świeżego aromatu. Jest idealnym towarzystwem do ryb, potraw wegetariańskich, białego mięsa, deski serów.
Ze względu na charakter informacji zawartych na stronie przeznaczona jest ona dla osób pełnoletnich.
Tak NieTen serwis na Twoim komputerze małe pliki (ang. cookies) z informacjami niezbędnymi do poprawnego działania. Jeśli ustawienia Twojej przeglądarki internetowej pozwalają na zapisywanie ciasteczek, wyrażasz zgodę na powyższe.