Col Di Lamo Brunello wita intensywnie burgundowym kolorem i aromatami kadzidełka, żurawiny, malin, cassis, cynamonu i waty cukrowej. W ustach owoce uzupełnia jędrna, zrównoważona tanina. Pełne ciało i smak trufli z ciemnej czekolady z nadzieniem malinowym i suszoną żurawiną, doprawione goździkami, anyżem i gałką muszkatołową. Eleganckie, wyjątkowe wino.
Sangiovese
Toskania
Col Di Lamo
Brunello di Montalcino Col di Lamo to wino stworzone przez kobiety, certyfikowane BIO. James Suckling ocenił je na 95 pkt, a Robert Parker – 92 pkt. Roczna produkcja tego wyjątkowego Brunello to zaledwie 6.000 butelek.
Ze względu na charakter informacji zawartych na stronie przeznaczona jest ona dla osób pełnoletnich.
Tak NieTen serwis na Twoim komputerze małe pliki (ang. cookies) z informacjami niezbędnymi do poprawnego działania. Jeśli ustawienia Twojej przeglądarki internetowej pozwalają na zapisywanie ciasteczek, wyrażasz zgodę na powyższe.