Cabernet Sauvignon ma intensywny rubinowy kolor. Czerwone wino przepełnione niuansami aromatów drewna z przenikliwymi nutami ziół i owocowym tłem z konfiturą truskawkową i jagodami w roli głównej. Całość przyprawiona pikantnymi nutami czarnego pieprzu i goździków.
Cabernet Sauvignon
Umbria
La Carraia
Cabernet Sauvignon przez 5 miesięcy dojrzewa w dębowych beczkach dla zaokrąglenia jego dość dużej zawartości garbników. Nadal świeże, więc z przyjemnością można wypić lamkę samodzielnie lub do czerwonego mięsa, dań z truflami czy dojrzałych serów.
Ze względu na charakter informacji zawartych na stronie przeznaczona jest ona dla osób pełnoletnich.
Tak NieTen serwis na Twoim komputerze małe pliki (ang. cookies) z informacjami niezbędnymi do poprawnego działania. Jeśli ustawienia Twojej przeglądarki internetowej pozwalają na zapisywanie ciasteczek, wyrażasz zgodę na powyższe.