Fermentacja ręcznie zebranych winogron trwa około 3 do 5 dni, dając wino o doskonałym ekstrakcie….
Fermentacja ręcznie zebranych winogron trwa około 3 do 5 dni, dając wino o doskonałym ekstrakcie. Następnie wino leżakuje w starych beczkach przez 4 lata przed butelkowaniem. LBV to tradycyjne wino tego rodzaju, które nie podlega obróbce na gorąco lub zimno i nie jest filtrowane. Taki proces pozwala zachować w winie pełny potencjał owocu.
Głęboki, rubinowy kolor, gęsty i nieprzejrzysty. Intensywny aromat ciemnych owoców, śliwek i czekolady. Na podniebieniu jest intensywne i wymagające, pełne i harmonijne z aksamitnymi, zrównoważonymi, mocnymi i dojrzałymi taninami, które zapraszają kubki smakowe do soczystego, słodkiego i długiego zakończenia.
Ze względu na charakter informacji zawartych na stronie przeznaczona jest ona dla osób pełnoletnich.
Tak NieTen serwis na Twoim komputerze małe pliki (ang. cookies) z informacjami niezbędnymi do poprawnego działania. Jeśli ustawienia Twojej przeglądarki internetowej pozwalają na zapisywanie ciasteczek, wyrażasz zgodę na powyższe.