Rosso di Montalcino Col di Lamo to wino stworzone przez kobiety, certyfikowane BIO. W kieliszku wita intensywny burgundowy kolor i aromaty pudełka z cygarami i cynamonu, które po chwili uzupełniają cudownie owocowe nuty truskawki, śliwki i goździka z odrobiną pieprzowej przyprawy i idealnym wsparciem taninowym.
Sangiovese
Montalcino
Col Di Lamo
Rosso di Montalcino z BIO winnicy Col di Lamo przez znawców nazywane jest mini – Brunello i bez wątpienia na taką opinię zasługuje. Przez 12 miesięcy starzone w dużych dębowych beczkach, a potem kolejny rok w butelce staję się złożonym, bogatym winem, które doskonale wzbogaci potrawy z wołowiny, jagnięciny czy wieprzowiny.
Ze względu na charakter informacji zawartych na stronie przeznaczona jest ona dla osób pełnoletnich.
Tak NieTen serwis na Twoim komputerze małe pliki (ang. cookies) z informacjami niezbędnymi do poprawnego działania. Jeśli ustawienia Twojej przeglądarki internetowej pozwalają na zapisywanie ciasteczek, wyrażasz zgodę na powyższe.