Archives

Kakheti Kindzmarauli

Fermentacja w niskiej temperaturze pozwala zachować osobliwy, pierwotny aromat winogron. Wino soczyste, owocowe z dobrą kwasowością i przyjemną nienachalną słodyczą. W smaku tego pełnego, aksamitnego wina przebijają konfiturowe czerwone owoce oraz mieszanka korzennych przypraw i gorzkiej czekolady. Zrównoważone taniny w tle dodają mu charakteru.

Kakheti Pirosmani

Lekkie, okrągłe wino mimo dobrze wyczuwalnych tanin posiada zharmonizowany świeży smak. W nosie porzeczka i wiśnia, w ustach delikatnie stonowane cechy Saperavi ze śliwką i dymem.

Kakheti Saperavi

Barwa rubinu przechodzącego w dojrzały granat, w nosie czerwone owoce z wyraźną wiśnią i jeżyną oraz kawowe nuty w tle, w smaku dobrze zbudowane z charakterną, choć ujarzmioną kwasowością i mocnymi taninami.

Marani Kondoli Saperavi

Czerwone wytrawne wino gronowe o ciemnoczerwonym kolorze. W smaku pełne, znakomicie zrównoważone. Wino o pięknych i złożonych aromatach pieprzu, wanilii, dojrzałych owoców oraz dębu. Długi i przyjemnie garbnikowy finisz.

Marani Mukuzani

Czerwone wytrawne wino gronowe o złożonych wyrazistych aromatach: kawy, dojrzałych wiśni, owoców leśnych, czekolady, tytoniu oraz czarnego pieprzu i wanilii. W smaku miękkie, zaokrąglone z miękkimi, ładnie rozpuszczonymi taninami.

Marani Tvishi

Białe półsłodkie wino gronowe. Powstaje ze specjalnie wyselekcjonowanych winogron w górzystym mikroregionie Lechkhumi. Kwiatowo-owocowe aromaty podkreślają świeżość i młodość.

Marani Tbilisuri

Białe półwytrawne wino gronowe o łagodnych aromatach owocowych. Wino harmonijnie łączy naturalną słodycz i kwasowość. W smaku zrównoważone, zaskakuje świeżością.

Czy masz ukończone 18 lat?

Ze względu na charakter informacji zawartych na stronie przeznaczona jest ona dla osób pełnoletnich.

Tak Nie

Ciasteczka

Ten serwis na Twoim komputerze małe pliki (ang. cookies) z informacjami niezbędnymi do poprawnego działania. Jeśli ustawienia Twojej przeglądarki internetowej pozwalają na zapisywanie ciasteczek, wyrażasz zgodę na powyższe.