„20 Years White Port to mieszanka winogron ze starych winorośli (ponad 50 lat). Zabutelkowany w styczniu 2015 r. ma 105 gr. cukru resztkowego na litr. Świeży, piękny i pyszny, doskonale wyważony, skoncentrowany i młody. Na początku nie odczuwa się wielkiej złożoności (jest to tylko 20-letni port), ale napowietrzony i ogrzany otwiera się przepięknie bardziej dojrzałymi smakami. Nieskazitelnie wyważony, piękny dwudziestolatek, którego posmak utrzymuje się w nieskończoność i po prostu świetnie smakuje ”
92 Points Robert Parker 2015
Double Gold Medal Sakura Japan Women’s Wine Awards 2018
Ze względu na charakter informacji zawartych na stronie przeznaczona jest ona dla osób pełnoletnich.
Tak NieTen serwis na Twoim komputerze małe pliki (ang. cookies) z informacjami niezbędnymi do poprawnego działania. Jeśli ustawienia Twojej przeglądarki internetowej pozwalają na zapisywanie ciasteczek, wyrażasz zgodę na powyższe.