Wino posiadające certyfikat BIO, w którym wyczuwalne są wyraźnie aromaty skórki cytrynowej i kopru włoskiego. Na podniebieniu średnia kwasowość z nutami dojrzałego jabłka i cytryny wraz z kamienistą mineralnością i roślinną, zieloną nicią kopru włoskiego.
Passerina
Marche, Włochy
La Valle Del Sole
To szczep, który sprawdzi się pity samodzielnie jak również z rybami, przepiórką czy perliczką. Dojrzałe grona tego szczepu mają w sobie dość dużo cukru, a jednocześnie znaczącą kwasowość. Zrównoważony bilans słodyczy i kwasowości to wizytówka Passeriny.
Ze względu na charakter informacji zawartych na stronie przeznaczona jest ona dla osób pełnoletnich.
Tak NieTen serwis na Twoim komputerze małe pliki (ang. cookies) z informacjami niezbędnymi do poprawnego działania. Jeśli ustawienia Twojej przeglądarki internetowej pozwalają na zapisywanie ciasteczek, wyrażasz zgodę na powyższe.