100% Negroamaro, które dzięki mololaktycznej fermentacji i małym dębowym beczkom, staje się winem o cudownie słodkich nutach, okrągłym jak rondo kapelusza wielebnego. Głęboki, rubinowy, czerwony kolor z purpurowymi refleksami są idealną zapowiedzią pikantnego wina z waniliowymi akcentami. Czysty aksamit, klasa premium Negroamaro.
Negroamaro
Apulia, Włochy
Candido
Idealne do zapiekanek z rybą, grillowanej wołowiny czy twardych starzonych serów. Pite samodzielnie z pewnością będzie również świetnym towarzystwem.
Ze względu na charakter informacji zawartych na stronie przeznaczona jest ona dla osób pełnoletnich.
Tak NieTen serwis na Twoim komputerze małe pliki (ang. cookies) z informacjami niezbędnymi do poprawnego działania. Jeśli ustawienia Twojej przeglądarki internetowej pozwalają na zapisywanie ciasteczek, wyrażasz zgodę na powyższe.